Lucrurile mici se fac cu

inimi mari

Susține financiar lucrarea pe care o facem la OSCET donând astăzi (și în lunile care urmează, setând o donație recurentă)

Unde merg donațiile?

Atunci când donezi, nu dai doar bani, ci și speranță! Ajuți la răspândirea luminii în lumea aceasta tot mai întunecată. Atunci când dăruiești, nu ești un simplu donator, ci parte în această lucrare cu studenții.

Iar pentru aceasta, noi îți muțumim!

Evenimente

Fiecare eveniment necesită resurse financiare. Uneori e vorba de mâncare, alteori de închirierea unei săli, iar alteori de un vorbitor.

Ieșiri și tabere

Pentru a ajunge la cât mai mulți studenți, căutăm să strângem fonduri pentru a acoperi o parte din costurile taberelor, astfel oferindu-le studenților prețuri mult mai mici.

Mission Week

Organizăm anual săptămâna de evanghelizare în complex. De multe ori chemăm invitați din alte părți ale țării și chiar din afara României!

Grupuri mici

Credem că este important ca studenții să crească personal și spiritual prin grupuri mici. De aceea vrem să le oferim gratuit materialele necesare.

Teambuilding

Echipa OSCET participă regulat la întâlniri naționale în cadrul OSCER. Pentru că majoritatea sunt studenți, noi încercăm să le acoperim din nevoile financiare.

Diverse

De multe ori se întâmplă să avem nevoie de materiale și alte lucruri pentru bunul mers al organizației. Unul dintre acestea ar fi un videoproiector nou 🙂